Reclame maken op deze website

Reclame maken op deze website kan met artikelen die met honden of katten te maken hebben.  De eetbare producten moeten voldoen aan een aantal regels; het moet veilige, verantwoorde en gezonde dierenvoeding zijn.  De voeding mag geen conserveermiddelen, kleur-,  geur-  en smaakstoffen bevatten.  Kortom, het moet puur natuur zijn!

Voor producten zoals loopbanden, hondenspeelgoed, halsbanden & riemen, hondenvoeding, hondenhokken & -rennen is dit een zeer goede website voor uw reclame. Ook voor bijvoorbeeld dierenfysiotherapeuten, of behandelaars in soortgelijke (alternatieve) vakgebieden is dit een zeer geschikt medium om bekendheid te geven aan uw bedrijf, of visie. 

Welfare4pets doet alles belangeloos. Wij geven dagelijks veel persoonlijke adviezen aan hondenbaasjes   Het is een website met als doel het geven van eerlijke hondeninformatie.  Hier komen vrijwel alleen hondenbaasjes op sitebezoek omdat ze bepaalde problemen hebben met hun geliefde huisdier en er alles aan willen doen om dit op te lossen.

 

Prijzen voor een banner op de homepagina  met een link naar uw website

 

Per jaar                   €  275,00  exclusief    21%  btw

 

Omdat ons team uit vrijwilligers bestaat zijn de advertentie kosten voor u ook betaalbaar gehouden. Wilt u meer weten over adverteren neemt u dan contact met ons op 

Rauwe vleesvoeding is het allerbeste voor de hond 

De vacht gaat terug zoals het hoort  

Je beste vriend de hond